Vind Rust en Balans in je Leven: Mindfulness en Yoga bij De Praktijk Hoorn

Rust en balans in je leven, na elke vakantieperiode neem je het jezelf weer voor. Minder TV kijken, minder op social media, minder piekeren en meer tijd nemen voor sport, familie en vrienden. Om dan na een paar weken te merken dat je in het oude patroon zit. Stress, een opgejaagd gevoel, slecht slapen en je druk maken over dingen waar je geen invloed op hebt.

Bij de mindfulness leer je hoe je je lichaam en je geest tot rust brengt en hoe je dit kunt toepassen in je leven. Hiervoor hoef je geen uren te oefenen, het verschil zit in kleine momenten van rust; tijd om even adem te halen. Conny van Meer is gecertificeerd mindfulness trainer en biedt dit najaar weer een training aan. Deze training is wetenschappelijk bewezen effectief en een groot aantal verzekeringen vergoeden een groot deel van de kosten.

  • Tijd: 8 lessen van 2,5 uur op vrijdagmiddag van 14.00-16.30 uur
  • Data: 1 en 8 en 15 en 22 en 29 november, 6 en 13 en 20 december 2024
  • Kosten € 445,- incl. reader en oefenbestanden

Nieuw: early bird yoga-mindfulness
Een heerlijk begin van de dag. Op woensdagochtend van 7.45 uur tot 9.00 uur start en een nieuwe Yoga- meditatiegroep. Iedere les begint met yoga en eindigt met een mindfulness meditatie. Een lessenkaart van 10x kost €120,- (op te maken in 12 weken).

Ook staat er weer een compassietraining in de planning.

Bij de Praktijk Hoorn kun je terecht voor diverse soorten behandelingen en therapieën. Wij geven diverse cursussen en groepen voor een gezonde leefstijl. Zo is er de buteyko ademcursus die wordt gegeven door Inge Olijve, de beweeg groepen van Daan en Daphne zijn een aanrader. Er komt weer een compassie- en mindfulness training.

Voor meer informatie: www.depraktijkhoorn.nl

Of mail: info@depraktijkhoorn.nl of T: 0229212727